Érdekes programokból idén sem volt hiány a 42. évfordulóját ünneplő Békés-tarhosi Zenei Napok ideje alatt. A kéthetes zenei fesztiválon több mint húsz esemény között válogathattak az érdeklődők. 

 
A 30 éves Csík Zenekar koncertje zárta a 42. Békés-tarhosi Zenei Napokat. Pörgős muzsika, különlegesen szép hangzás, lélekemelő hangulat, egy kis humorral fűszerezve, és tökéletes hangszeres játék jellemezte a békési koncertet.

Békésen szombat késő délutánra még az időjárás is a kedvezőbb arcát mutatta, így szerencsére idén sem szakadt meg a BÉTAZEN fúvóstalálkozóinak szép hagyománya, melynek során még a gála program kezdése előtt a meghívott közreműködő zenekarok és az őket kísérő mazsorett csoportok az Erzsébet-ligetben, a Szent István szobornál lévő lépcsőknél egy közös fotózáson vesznek részt, majd a ligeten keresztül egy látványos menetzenéléssel bevonulnak a találkozó helyszínére, a kulturális központba.

 
Idén 25. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Fuvolakurzus, melyre a zene iránt érdeklődő fiatalokat vártuk. 

 
Matuz István Kossuth-díjas fuvolaművész és Kancsár Vera zongoraművész közös estjének a Szentháromság Plébániatemplom adott otthont 2018. június 27-én. 

 

Értesüljön elsőnek mindenről!

captcha