Madzagfalvi Napok 2018

Ennyit kell még aludni a XX. Madzagfalvi Napokig:

A Madzagfalvi Napok hírei

 
A Madzagfalvi Napok harmadik délelőttjén, a sok éves hagyományt megtartva, az Élővíz-csatorna Erzsébet-ligeti partszakaszán, a Békési Horgász Egyesület szervezésében került megrendezésre a 3-14 éves gyermekeknek meghirdetett Madzagfalvi Kishalfogó Verseny

 
A huszadik jubileumát ünneplő Madzagfalvi Napok idén is rengeteg színes programmal várta a látogatókat. Az elmúlt húsz év egyfajta retrospektív keretet is adott a rendezvénysorozatnak, melynek ékes példája volt a Hétpróba verseny is.

 
A húszéves Madzagfalvi Napok szeptember 7-én 14:00 órakor vette kezdetét, az esemény egyúttal a Békés kincsestára - helyi értékek tárházának megnyitója is volt.

 
Ismét nyávogással és ugatással telt meg a Csíkos utca szeptember 8-án. No nem új menhely nyílt gazdit kereső állatoknak, épp ellenkezőleg: büszke tulajdonosok mutatták be a plénum előtt jól karbantartott kedvenceiket.

 
A hagyományoknak megfelelően a Békési Nyugdíjasok Egyesületének szervezésében, a XX. Madzgafalvi Napok keretében, szeptember 9-én immár 7. alkalommal mérettethették meg tudásukat a hatvanhat – más néven snapszer - és a malomjáték szerelmesei a Barta Kupa, 66-os kártyajáték és malomjáték bajnokságon az Erzsébet-ligetben. 

Madzagfalvi Hírmondó

Madzagfalvi hírekről első kézből...
captcha 
  • 1