Madzagfalvi Napok 2018

Ennyit kell még aludni a XX. Madzagfalvi Napokig:
 
Egy település ereje a helyi erőforrások feltárásában és felhasználásában, valamint a helyi közösségek összefogásában rejlik.

A XIX. Madzagfalvi Napokat 2017. szeptember 1 - 3. között rendezzük meg. A 3 nap során összesen 110 program várja az érdeklődőket.

A helyi értékek felértékelődésének időszakát éljük. Egyre többen ismerik fel, hogy egy település erejét a helyi erőforrások feltárása és felhasználása jelenti. Ennek a folyamatnak az első lépése, hogy tisztában legyünk értékeinkkel. A “nincs itt semmi” gondolatától jussunk el kincseink és lehetőségeink felismeréséig. Ha ezzel megvagyunk, akkor már “csak” a termék- és szolgáltatás-fejlesztés,  valamint a megvalósítás van hátra. A megvalósítás viszont már nem fog működni közösségek nélkül. A közösségi összefogás egy település erejének a másik meghatározó pillére. Hogyan működnek a hatékony közösségek? Milyen lehetőségei vannak ebben a folyamatban egy településnek?

A környezetkultúra konferencia kapcsán, ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Rendezvényünkre mindazokat várjuk, akik maguk is fontosnak tartják a helyi értékek és közösségek újra-felfedezését és ebben látják a továbblépés lehetőségét.

 
A XVIII. Madzagfalvi Napokat 2016. szeptember 9 - 11. között rendezzük meg.  Szeptember 9. (Péntek) – 1. nap részletes program:
 

Madzagfalvi Hírmondó

Madzagfalvi hírekről első kézből...
captcha 
  • 1