Visszajövünk!

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos kommunikációs kampányt indított 2020. június 1-től, melynek célja Magyarország belföldi turizmusának újraindítása, valamint a nyári főszezon forgalmának erősítése. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten mi is részt vállaljunk a belföldi turizmus újraindításában, így a Dánfoki Üdülőközpont is csatlakozott a "VISSZAJÖVÜNK!" kampányhoz.

 

Foglaljon magának szállást a Dánfoki Üdülőközpontba bármelyik szállástípusunkba minimum 2 vendégéjszakára a 2020 július 01. és július 15. közötti időszakra és a szállás végösszegéből
15% KEDVEZMÉNYT ADUNK Önnek.

 

Ha pedig csoportosan érkeznének hozzánk (minimum 20 fő) és legalább 3 vendégéjszakát eltöltenek üdülőnkben  2020 július 01. és július 15. között, akkor meglepjük az egész csapatot egy felejthetetlen élménnyel!
+ 1 óra sárkányhajózás INGYEN

Üdülőközpontunkban jelenleg is számos fejlesztési és felújítási munkálat folyik, hogy a július 1-jei nyitás után még sokoldalúbb szolgáltatáspalettát és még több élményt kínálhassunk Vendégeinknek. Akár egy hétvégi kikapcsolódáshoz, egy teljes hetes családi nyaraláshoz vagy a barátokkal, munkatársakkal közös bulihoz keresnek üdülőhelyet, Dánfokon mindent megtalálnak a tartalmas időtöltéshez.

Nyárköszöntő új szolgáltatásaink:
Megújult szabadstrand
Légvárak
Vízi játszótér
Csúszda
Airsoft
Játszótér
Rendezvénysátor

Természetesen továbbra is várjuk látogatóinkat a közkedvelt sportszerekkel és pályákkal:
Kerékpár
Kajak
Kenu
Íjászat
Strandfoci 
Strandröplabda

Ne maradjon le "VISSZAJÖVÜNK!" akciónkról és foglaljon szállást a július 1. és július 15. közötti időszakra és fedezze fel a Körösök vidékének vadregényes tájait.  Kérjen ajánlatot már most!

Ajánlatkérés

 
Békés-Dánfok – Vízparti üdülés és még több...

A 15%-os kedvezményünk csak az egyéni vendégek 2020. július 1. és július 15. közötti időszakra eső, minimum 2 éjszakás szállásfoglalásaira érvényes. Az 1 órás ingyenes sárkányhajózást pedig a minimum 20 fővel érkező és a 2020. július 1. és július 15. közötti időszakban üdülőközpontunkba minimum 3 éjszakát eltöltő csoportok számára tudjuk biztosítani.

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Minden jog fenntartva! © 2019. | Weboldal készítés: AKTIV DIGITAL